Playstation 3 / PS3 Wored Action Store Controller Review / Fake Joypad / Knockoff / China Product / Game / Gaming / Testing Find this product at your local …

27 COMMENTS

  1. Hoe installeer ik dit op de pc? Weet jij waar ik een driver kan vinden? ik ben geen (recent ervaren) gamer, dus ik heb er niet zoveel verstand van. Hij herkent wel een apparaat in apparaatbeheer, maar kan zelf geen software vinden. Kan ook geen duidelijke site vinden van 't merk om de driver te downloaden (jij noemt het action store maxxter – maar ik zie dat niet `staan op de controller). Ik zie enkel stààn dat hij vàn `lab31 bv, maar als ik daarop zoek, vind ik ook weinig.

  2. Mijn orignele controller was kapot en hij stuurde bij gta 5 niet zo goed naar rechts nu heb ik de action controller en die is beterdan verwacht hij reageert snel en zo

  3. I had 2 of these 3 months ago and i was looking if there was video on it and yours is the only video i found yet XD I subbed XD (the controller works perfectly on my pc and my ps3

Comments are closed.